Jacobs Eco Care is een zusterbedrijf van Jacobs Dakbedekkingen

NATUURLIJK BESCHERMD

Tuin en terras onderhouden met Jacobs Eco Care

Niets zo vervelend als het reinigen en onderhouden van tuinmeubelen, (houten) schuttingen, (stenen) terrassen en veranda’s. We kunnen je werk verlichten met onze biologisch afbreekbare middelen. Het reinigen en onderhouden wordt er misschien niet leuker door, maar wel een heel stuk makkelijker en duurzamer.

Tuin en terras veraangenamen je woon- en leefomgeving, mits goed onderhouden.

Onderhoud met biologische middelen

Schoonmaken

Ieder jaar is het een hele klus om je terras te ontdoen van de groene aanslag die er gedurende de herfst en winter opgekomen is. Speciaal voor in en rond de tuin hebben we natuurproducten die je schuttingen, veranda’s, klinkers, terrastegels, tuinmeubels van diverse houtsoorten of metalen, zonder schrobben moeiteloos reinigen. Toevallig last van nare luchtjes bij de GFT-container? Geen nood, we hebben een product dat je container geurloos maakt en de afbraak van compostafval versnelt.

Jacobs Eco care reinigt met biologische middelen die werken op basis van enzymen. Enzymen zijn eiwitten die als katalysator werken en bepaalde biologische processen versterken en versnellen. Dankzij de enzymen kunnen we chemische stoffen in reinigingsproducten beperken, daarbij zijn deze natuurproducten biologisch afbreekbaar. Goed voor jou en ons leefmilieu.

Beschermen

Vervolgens brengen we een natuurlijke beschermlaag aan op je schutting, terras of veranda. Onze coating is transparant en beschermt je spullen tegen krassen, zuren en chemische producten. De coating vormt een laagje binnen de haarvaten van het materiaal, zonder deze volledig te sluiten. Deze onzichtbare coating belemmert de opname van vocht waardoor algen en mos veel minder kans krijgen om te groeien. Mocht er zich dan toch een algje nestelen dan is deze makkelijk weg te spoelen met een tuinslang. Omdat de coating transparant is blijft de uitstraling van je veranda, terras of schutting ongewijzigd.

Vergeet je ramen niet te behandelen met onze Nano Coating: als je ramen eenmaal beschermd zijn, zorgt een regenbui ervoor dat het meeste vuil eraf spoelt.

Bedrijven kunnen aanzienlijke kosten besparen op schoonmaak van bestrating en beglazing!

Deze eigenschappen heeft onze natuurlijke coating:

  • Onzichtbaar: het behandelde product verandert niet van kleur en structuur.
  • Milieuvriendelijke: duurzame bescherming.
  • Eenvoudig aan te brengen en makkelijk te reinigen.
  • Besparing: op onderhoud en je producten krijgen een langere levensduur.
  • Hydrofoob en dampdoorlatend.
  • Bescherming tegen algen en mos.
Besparen

Bel mij terug

Onderzoek

We inventariseren de aard van je natuurstenen vloer. Vervolgens ontvang je een voorstel op maat voor de behandeling.

Behandeling

We behandelen je vloer. Daarna bespaar je aanzienlijk op onderhoud; zelfs de levensduur van je vloer neemt toe.

Garantie & Onderhoud

We geven tot 10 jaar garantie op onze behandeling. De effectieve werkingsduur van onze duurzame producten kant tot 20 jaar oplopen.
Niet tevreden? Neem contact met ons op.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

* velden zijn verplicht