Jacobs Eco Care is een zusterbedrijf van Jacobs Dakbedekkingen

NATUURLIJK BESCHERMD

Reinigen met biologische middelen

Reinigen met enzymen

Jacobs Ecocare reinigt met biologische middelen die haar kracht ontlenen aan de werking van enzymen. Enzymen zijn eiwitten die als katalysator werken en bepaalde biologische processen versterken en versnellen. Door enzymen of bacteriën aan reinigingsproducten toe te voegen, kan het aandeel van chemische stoffen worden beperkt, daarbij zijn de natuurproducten biologisch afbreekbaar. Goed voor jou en ons leefmilieu.

Wat kan ik reinigen?

Kantoor en horeca

Op kantoren, in (medische) praktijken en in de horeca komen onze producten goed tot hun recht. Je kunt bijvoorbeeld zonder risico de onderdelen van je computer reinigen. We hebben tabletten voor huishoudelijke- en industriële vaatwassers: mega enzymenkracht in een compacte pil, speciaal voor vet, lippenstift, koffie en thee.

Horeca: zo blijf je bacteriën de baas.

Denk aan:

Kantoor

Kantoor

Horeca

Horeca

Sanitair

Sanitair

Tandarts

Tandarts

Huis, tuin en omheining

Onze producten leiden tot een geweldig schoon resultaat en maken het poetsen een stuk aangenamer. Last van nare luchtjes bij de GFT container? We hebben een product dat je container geurloos maakt en de afbraak van compostafval versnelt. Met de natuurproducten kun je klinkers, terrastegels, tuinmeubels, teak, hout, metaal, glas zonder schrobben moeiteloos reinigen.

Onderhoud je tuin en terras met biologische middelen.

Natuursteen verhoogt de waarde van je woning, mits goed onderhouden.

Al een tijd de vissen niet gezien? Met ons biologische product heb je binnen de kortste keren een heldere vijver.

Huis

Huis

Tuin

Tuin

Schutting

Schutting

Muur

Muur