Jacobs Eco Care is een zusterbedrijf van Jacobs Dakbedekkingen

NATUURLIJK BESCHERMD

Jacobs Ecocare

Jacobs Ecocare is een zusterbedrijf van Jacobs Dakbedekkingen. Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum is een familiebedrijf dat zich sinds 1945 heeft ontwikkeld tot het meest veelzijdige dakbedekkingbedrijf in de regio Venray, Horst, Venlo en Bergen (Limburg). Een goed dak beschermt jou en je bezittingen tegen de grillen van het weer. Velen hebben hun dak al aan ons toevertrouwd, onze vakmensen verzorgen je project tot in de puntjes.

“Vanuit onze ervaring met het onderhouden en repareren van daken zijn we overgegaan tot het behandelen van daken en gevels. Hierdoor is er minder vervuiling, droogt het dak eerder, is beter isolerend en heeft minder onderhoud nodig. Vanuit die ervaring en de visie dat goed onderhoud het behoud is ben ik het bedrijf Jacobs Eco Care gestart om een duurzame bijdrage te leveren aan gebouwen en objecten. Al onze werkzaamheden hebben een meerwaarde voor de opdrachtgever en moeten zichzelf terugverdienen voor onze opdrachtgevers."

Roel Jacobs (eigenaar)
Roel Jacobs

Roel Jacobs

Onderzoek

We inventariseren de aard van je producten of gebouwen. Vervolgens ontvang je een voorstel op maat voor de behandeling.

Behandeling

We behandelen je gebouw of product. Daarna bespaar je aanzienlijk op onderhoud; zelfs de levensduur van wat we behandeld hebben neemt toe.

Garantie & Onderhoud

We geven tot 10 jaar garantie op onze behandeling; afhankelijk van de ondergrond. De effectieve werkingsduur van onze duurzame producten kant tot 20 jaar oplopen.
Niet tevreden? Neem contact met ons op.